Home 9 Nieuws 9 Vitaliteitsweek

Vitaliteitsweek

Van 16 t/m 22 september vindt de Week van de Loopbaan plaats.

Aandacht hebben voor de vitaliteit van je medewerkers is van groot belang. Wil je jouw medewerkers helpen het maximale uit hun loopbaan te halen?

Of het nu gaat om medewerkers die vastlopen in hun huidige rol, op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, of nadenken over een carrièreswitch: een coach biedt waardevol advies en praktische handvatten. Door coaching ontdekken jouw medewerkers hun talenten en krijgen ze nieuwe energie en inspiratie om zichzelf verder te ontplooien. Coaching helpt om je medewerkers gemotiveerd, gedreven, vitaal en in ontwikkeling te houden.


Inspiratiesessie voor jouw medewerkers

Ontdek tijdens deze verrassende en tegelijkertijd effectieve activiteit de kracht van coaching. Laat je medewerkers op een leuke en laagdrempelige manier kennismaken met coaching, zodat ze zicht krijgen op hun ontwikkeling, doelen en ambities.

Tijdens een speedcoachingsessie komt een coach (live op locatie of online) naar jouw kantoor. In deze sessies worden medewerkers uitgedaagd om meer uit zichzelf te halen, worden ze versterkt in hun werk, en krijgen ze inzicht in hun ontwikkelpotentieel. Dit zorgt voor meer focus en inspiratie.

Meer weten over speedcoaching?


Fit naar de Finish

Houd senior personeel fit & inzetbaar

Geef jouw senior medewerkers de ondersteuning & informatie die ze nodig hebben om betekenisvol & enthousiast te blijven participeren.

Meer weten over dit programma?

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Samenwerking De Haagse Hogeschool

Samenwerking De Haagse Hogeschool

Trots om te vermelden dat wij per 1 mei 2022 de nieuwe contractpartner zijn van De Haagse Hogeschool.  Samen met onze zusterorganisatie Amplooi zullen wij de individuele coaching, loopbaan coaching, outplacement, 2e spoor en ERD WW ...