Home 9 Blogs 9 Wandelcoaching met Ity

Wandelcoaching met Ity

Wandelcoaching bestaat al lang maar heeft wel een vlucht genomen in de coronatijd toen we allemaal thuis zaten. Ik stimuleerde mensen om het te proberen omdat het veilig was en vooral omdat het fijn en gezond is om buiten te zijn en te bewegen. De meeste mensen willen niet meer anders.

We wandelen in de prachtige natuur van Rhijnauwen. We lopen in bossen, langs velden, een boerderij, en de kabbelende Kromme Rijn die dwars door het Landgoed slingert. Je komt tot rust en ontspant door de natuur, door te wandelen maak je het ‘feelgood hormoon’ aan waardoor je je beter voelt én al wandelend praat het toch net iets makkelijker dan dat je tegenover elkaar zit. Dat helpt al!

Als wandelcoach sluit ik aan bij wat je nodig hebt. Ik bied ondersteuning, reflectie, uitdaging en actie. Ik help je met het versterken van je persoonlijke kracht, stuur- en slagkracht. Daardoor krijg je meer regie over werk en je eigen leven. Je zorgt voor een betere balans en meer flow.

Nieuwsgierig geworden! Ik nodig je graag uit om wandelcoaching eens te proberen.

Wandel coach review:

“Wandelcoaching heeft een absolute meerwaarde en is een mooie ervaring. In de rustige omgeving van Rhijnauwen gaan mijn gedachten automatisch vrij aan de wandel.

Daarbij zorgt Ity voor een open, persoonlijke en professionele benadering. Met de grond onder je voeten kom je dichter bij jezelf, en daarmee tot inzicht! “

 

Deel deze pagina


Jouw organisatie naar een volgend niveau brengen?

Neem contact op       

Meer nieuws & blogs

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

Hoe haal je het beste uit je medewerkers?

𝗔𝗹𝘀 𝗛𝗥-𝗮𝗱𝘃𝗶𝘀𝗲𝘂𝗿 𝗯𝗲𝗻 𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗲𝗹 𝗷𝗲 𝗷𝗲𝘇𝗲𝗹𝗳 𝘃𝗲𝗿𝗮𝗻𝘁𝘄𝗼𝗼𝗿𝗱𝗲𝗹𝗶𝗷𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗼𝗻𝘁𝘄𝗶𝗸𝗸𝗲𝗹𝗶𝗻𝗴 𝘃𝗮𝗻 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗱𝗲𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗿𝘀 𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗮𝗿𝗺𝗲𝗲 𝗱𝗲 𝗼𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗮𝗹𝘀 𝗴𝗲𝗵𝗲𝗲𝗹. In het huidige tijdperk, waarin verandering de enige constante lijkt te zijn, is dat een flinke ...