Home 9 Nieuws 9 Zomer acties

Zomer acties

Tijdens de zomermaanden ervaren veel medewerkers een periode van rust en reflectie. Deze periode biedt hen de mogelijkheid om afstand te nemen van de dagelijkse werkdruk en na te denken over hun huidige carrière pad. Medewerkers reflecteren over hun professionele groei, de voldoening die ze halen uit hun werk, en de balans tussen werk en privéleven.

Ondersteun ze als werkgever in deze zoektocht en bied coaching aan. Coaching laat zien hoe ze kunnen groeien en ontwikkelen in hun huidige baan én bied ze de juiste handvatten om uitdagingen aan te gaan die werk én privé biedt.

Wil je eens kennismaken met wat coaching voor jouw organisatie kan betekenen? Bekijk dan eens deze zomeractiviteit én actie:

SPEEDCOACH INSPIRATIE SESSIE | €550,-

25 minuten | 8 deelnemers

✔️ Leuke, unieke kennismaking met coaching
✔️ Kantoor of online
✔️Zomerperiode: reflectietijd bij medewerkers
TIP:  activiteit voor Vitaliteitsweek in september

Ontdek met deze verassende en tegelijkertijd effectieve activiteit de kracht van coaching. Breng groei, vitaliteit en positieve energie in jouw organisatie.

 

1+1 ZOMERACTIE | GRATIS COACHINGTRAJECT 

* Start juli of augustus, voor leidinggevende én HR professionals

Vergroot je succes én je werkplezier met coaching. Maak kennis met onze dienstverlening, coaches en kwaliteit én geef je 1 traject gratis aan jouw collega.

✅ Krachtig coachtraject van 3 sessies

✅ Kies zelf je coach & thema

Thema’s: Carrière ontwikkeling | Persoonlijke ontwikkeling | Stress & burn-out | Preventie | Communicatie & samenwerking | Financiële coaching Meer weten over deze actie? Wil je weten welke coach bij jou past?

Meer weten over deze zomeracties?

Deel deze pagina


Pilot aanvragen? 

Wil je de kracht van coaching ervaren? Start dan een pilot waarmee je met een introductietarief kennis maakt met onze expertise.

 

Vraag pilot aan       

 

Meer weten over de mogelijkheden?  

Wij plannen graag een advies / kennismakingsgesprek in om meer te vertellen over Onzecoach.

 

Neem contact op       

 

Meer nieuws & blogs

Schaamte voor geldzorgen en geldproblemen

Schaamte voor geldzorgen en geldproblemen

Vroeger, lang voor lang geleden, waren we bang voor wat de buren en familie “er” wel niet van zouden zeggen of denken. Daarom harkten we iedere zaterdag netjes ons grindpad. Tegenwoordig denken we dat we heel ruimdenkend en ...
10 tips voor een stressvol leven

10 tips voor een stressvol leven

Expert aan het woord Joanke Sierksma Er zijn behoorlijk wat manieren om stress te krijgen. Hier geef ik je een aantal voorbeelden. Stress is een bijzonder ding, het komt uit onverwachte hoeken en vaak als je het totaal niet ...